Classroom Assembly Schedule #3			
PERIOD	BEGIN	END	LENGTH
1 st	8:00	8:50	50 min
2 nd	8:55	9:40	45 min
Classroom Assembly	9:40	10:10	30 min
3 rd	10:15	11:05	50 min
4 th	11:10	11:55	45 min
A Lunch	11:55	12:25	30 min
5 th	12:30	1:20	50 min
5 th	12:00	12:50	50 min
B Lunch	12:50	1:20	30 min
6 th	1:25	2:10	45 min
7 th	2:15	3:00	45 min