Afternoon Activity Schedule #5			
PERIOD	BEGIN	END	LENGTH
1 st	8:00	8:40	40 min
2 nd	8:45	9:30	45 min
3 rd	9:35	10:20	45 min
4th	10:25	11:05	40 min
7 th	11:10	11:50	40 min
A Lunch	11:50	12:20	30 min
5 th	12:25	1:10	45 min
5 th	11:55	12:40	45 min
B Lunch	12:40	1:10	30 min
c th	4.45		
6 th	1:15	1:55	40 min
Activity	2:00	3:00	60 min